avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Gresit sal incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Gresit sal incadrare

Buna ziua,
Am preluat luna aceasta o firma cu 2 angajati cu salariul minim pe economie si am constatat ca nu au fost majorate salariile din 01.01.2011. Persoanele sunt incadrate cu 600 lei. Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 7 Noiembrie 2012
Repostez intrebarea:

Am preluat luna aceasta o firma cu 2 angajati cu salariul minim pe economie si am constatat ca nu au fost majorate salariile din 01.01.2011. Persoanele sunt incadrate cu 1/2 norma cu 600 lei.
Mentionez ca in contractul de munca este prevazut coeficientul 2 pentru o functie prevazuta cu studii superioare.
Ce pot face in acest caz?
Daca in CCM sunt prevazuti coeficienti de ierarhizare , atunci trebuie sa refaceti toate statele de plata si declaratiile aferente noilor salarii ... astfel de la 01.01.2012, salariile lot trebuiau majorate la 700 lei / luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este salariul minim aiai aiai pe care administratorul si asociatul unui SRL, care are studii superioare, ESTE OBLIGAT sa si-l dea? (in prezent are 700 lei brut) (vezi toată discuția)
Incadrare in munca oroles2010 oroles2010 Buna ziua! Acum 2 ani si jumatate am fost angajat la o firma pe un post care conform COR nu necesita studii superioare ci studii medii. Dupa un an am fost ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent studii superioare paok paok Va rog sa-mi spuneti care este prin lege(care?)salariul minim pe economie ptr.absolventii de studii superioare,pe care angajatorul este obligat sa-l ... (vezi toată discuția)