avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori vanzare dosar anrp
Discuție deschisă în Bursa de valori

vanzare dosar anrp

Doresc sa vand urgent un dosar anrp.Ma poate sfatui cineva daca pot realiza acest lucru prin intermediul unei firme serioase de avocatura?
Cel mai recent răspuns: alexpunei , utilizator 17:56, 14 Ianuarie 2013
Buna seara, Ceea ce intentionati sa faceti nu este in avantajul dvs. Tranzacţiile cu dosare aflate în lucru la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) sunt la limita legii. Nu există un mecanism transparent de selecţie a dosarelor care intră în analiză la ANRP, motiv pentru care intermediarii profită la maximum. Un dosar fără evaluare făcută de ANRP se vinde cu 15% din valoare, iar dacă are decizie finală de despăgubire - cu 25% din valoare.
Buna. Daca aveti decizie galbena , va pot oferi 35%-40% in functie de dosar. Daca credeti ca va intereseaza , contactatima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un raport de evaluare intocmit de un evaluator agreat de anrp. am vreo solutie? lucian_ lucian_ Buna seara. Apelez la dumneavoastra pentru a va solicita sfatul in urmatoarea problema : Mama mea are un dosar de despagubire la ANRP pe legile fondului ... (vezi toată discuția)
Evaluare teren anrp bejenaru bejenaru Buna ziua! Am niste nelamuriri. Am depus la ANRP un dosar pentru despagubire pentru un teren. Am vb cu un evaluator agreat de ei si am inteles ca pentru ... (vezi toată discuția)
Dosar (cerere ?)anrp liniuta liniuta Buna ziua , mi sa stabilit cuantumul unei despagubiri in echivalent prin hotarare judecatoreasca , dosarul catre anrp il fac eu sau pe baza cererii depuse la ... (vezi toată discuția)