cosma2 a scris:
Astept solutiile si la celelalte dosare penale si voi face si plangerea pt denunt calomnios. DAR
dupa aceasta sentinta de la judecatorie sunt foarte retinut . Oricum ceva trebuie sa fac pt ca pana nu demult am sperat sa ajungem la o intelegere sau sa se plictiseasca si sa ma lase in pace,acesti vecini ,dar se pare ca nu vor .
Partea cea mai proasta este ca nu stiu ce vor de la mine ca nu avem nimic in comun sau de impartit. Si nici cei de la politie nici cei de la primarie nu au putut afla ,doar ca nu ma vor lasa toata viata in pace ,dupa cum a spus vecinul si in fata judecatoarei.
Am uitat sa va spun ca si la primarie si la politia locala am cateva sesizari facute de dansii .
Parerea mea, daca isi bat joc in felul in care ati spus (vorbe urate, plangeri, sicanari, etc.), este sa va duceti pana in panzele albe pentru ca altfel probabil chiar va vor urmari toata viata. Am avut o situatie asemanatoare si stiu ce inseamna nesimtirea, tupeul si prostia unora. Ajungi sa nu mai dormi bine la tine in casa din cauza unora carora nu le datorezi nimic...Pana nu le inchizi gura definitiv nu rezolvi nimic. Asta trebuie sa faceti Dvs. pentru ca medierea cred ca nu-si are rostul din ceea ce ati povestit pana acum (sau poate totusi sa achitati o consultatie si unui mediator, nu doar unui avocat?!)
Eu unul imi permit sa ma gandesc la solutia cu CEDO (dupa ce as epuiza toate celelalte cai). Sa spunem ca am o situatie materiala buna. Dvs. insa trebuie sa decideti daca merita sa suportati si sa sperati ca se rezolva de la sine sau daca situatia materiala va permite sa continuati astfel incat sa scapati de aceasta problema odata pentru totdeauna. Sau, ati mai putea sa va mutati (eu unul nu as accepta sa ma dea cineva afara din casa mea cu niciun pret).
Din ce spuneti, nu este chiar o glumita asa cum cei care vad zilnic asa ceva incep sa creada dupa un timp (fara voia lor, bineinteles).
Asa cum a spus cineva mai sus, cautati un avocat familiarizat cu practica CEDO, cereti o consultatie si vedeti ce anume va spune.
Succes!