avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia pentru cresterea copilului

buna ziua

Situatia mea este urmatoarea: sunt in CCC 1 din 13.01.2011 pana la data de 13.01.2013. Intre timp, in 28.05.2012 am nascut al doilea copil. Cei de la primarie mi-au spus ca nu mai primesc nimic in plus pe langa indemnizatia pentru CCC1, in afara de alocatia de stat. Recent am aflat ca trebuia sa mai primim, pe langa indemnizatia pentru CCC1, inca 600 lei lunar pana la intrarea in CCC2. Intrebarea mea este daca mai putem primi banii retroactive sau este prea tarziu?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Cel mai recent răspuns: cosmiiulia , utilizator 20:31, 23 Aprilie 2013
mii de multumiri pentru ajutorul acordat. am rezolvat in sfarsit problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie ccc1-ccc2 sisicutz sisicutz Buna ziua, sunt in CCC1 pana in aprilie 2012, iar in ianuarie 2012 voi naste cel de-al doilea copil. 1. Cum se calculeaza indemnizatia pentru al doilea copil ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru ccc2 baietzika baietzika daca in timp ce ma aflam in conc crestere copil am nascut cel de-al doile copil am dreptul de acea suma suplimentara prev si pt sarcini multiple? in ce lege ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - al doilea copil Claudia Tarica Claudia Tarica Buna ziua, Am o fetita de 1 an si 5 luni, al doilea copil s-a nascut anul acesta pe 15 ianuarie,vreoia sa m-i se explice cum sa procedez cu indenizatia si ... (vezi toată discuția)