avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare de la caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare de la caldura

Locuiesc intr-un imobil de 4 etaje, cu centrala proprie.
Doi locatari vor sa renunte la incalzirea apartamentelor, unul integral si un altul partial, dar prin inchiderea robinetului de la calorifer.
Va rugam sa ne comunicati daca este corect modul de debransare, si daca dansii sunt sau nu sunt obligati sa plateasca cota parte din costul de la incalzire.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:58, 19 Noiembrie 2012
In ce priveste caloriferele cu repartitoare pe ele....de fiecare data pentru ca altfel risca sa fie considerat necontorizat.
La noi repartitoarele sunt sigilate. Omul isi schimba caloriferul si trebuie sa-si lipeasca repartitoarul pe caloriferul nou. In primul rand ca nu stie unde sa si-l lipeasca, iar daca risca s-o faca singur, la o verificare, gasit fara sigiliu, risca rau......
In blocul meu s-au schimbat in vara asta caloriferele in vreo 5 garsoniere ca si-au amenajat oamenii casa. De fiecare data m-au sunat sa-mi comunice chestiunea cu repartitoarele. A venit omul de la firma si le-a luat in evidenta, le-a lipit, le-a sigilat si....asta e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata caldura la bloc pentru cei cu centrale de apartament Nanton1958 Nanton1958 Va rog sa-mi transmiteti daca este un cadru legal prin care se stabileste o cota de plata pentru cei care au centrale proprii de apartament, intr-un bloc unde ... (vezi toată discuția)
Calculul intretinerii la apartamente modificate rlemnaru rlemnaru Am o situatie la un apartament de 2 camere… am modificat apartamentul, in sensul ca am desfiintat balconul si am mutat bucataria in balcon. Astfel, ... (vezi toată discuția)
Repartizarea consumurilor de energie termicã între consumatorii din imobilele de tip condominiu horasg horasg Buna ziua. Stau intr-un apartament cu trei camere, al unui bloc cu 5 scari si 4 etaje. In bloc nu exista repartitoare. Eu si inca 40 (din cele 100 ... (vezi toată discuția)