avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... evaziune condamnare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

evaziune condamnare

am fost condamnat la 5 ani pt evaziune si inselaciune acum urmeaza inalta curte cu se procedeaza sa execut pedepsa la locul de munca? in cel mai rau caz
dar eu sper ca reusesc cu achitare fiindca toate probele mi sau respins de la fond si la curte si expertiza pe factura si fila cec
Cel mai recent răspuns: ggeo , utilizator 22:48, 19 Noiembrie 2012
Este vorba despre individualizarea pedepsei, care revine instanţei de judecată. Aceasta va pronunţa o hotărâre de condamnare şi va dispune executarea pedepsei la locul de muncă , dacă va considera că acest mod de individualizare a pedepsei este potrivit cu situaţia dvs.
Măsura se dispune de către instanţa de judecată, ţinând seama de gravitatea faptei, de împrejurările în care a fost comisă, de conduita profesională şi generală a făptuitorului şi de posibilităţile acestuia de reeducare, dacă există acordul scris al unităţii unde urmează să execute pedeapsa condamnatul şi sunt întrunite urmatoarele condiţii: pedeapsa aplicată este închisoare de cel mult 5 ani, cel în cauză nu a mai fost condamnat anterior la pedeapsa închisorii mai mare de un an, afară de cazul când condamnarile nu atrag starea de recidivă.

dar va rog sa-mi ziceti a fost voie sa-mi respinga toate probele depuse si erau probe care dovedeau nevinovatia mea la curte sa respins tot ce sanse am la ialta curte se aproba martori si probe in primu rind expertza grafoscopica si mai multe am ceruto si la curte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchisoare - detinere cannabis TilviuSiberiu TilviuSiberiu O persoana condamnata definitiv la 1 an inchisoare cu suspendare este gasita cu o cantitate de 0.5 grame de canabis asupra sa, inainte de terminarea perioadei ... (vezi toată discuția)
Regim detentie Nafets Nafets In care cazuri in care un condamnat are de executat cinci ani, sa zicem, poate fi 'scutit' de executarea pedepsei pe motive medicale? De exemplu eu nu am ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea ionut_306 ionut_306 AM FOST CONDAMNAT LA 12 ANI IN ANUL 1990 SI M-AM LIBERAT IN ANUL 1998 DE ATUNCI AM MAI AVUT O CONDAMNARE DE 5 ANI SI M-AM LIBERAT IN ANUL 2003.AS VREA SA STIU ... (vezi toată discuția)