avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Plata impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Plata impozit

Buna ziua, daca sunt persoana fizica , import de exemplu haine si le vand, cum pot plati taxele la stat? trebuie sa fiu PFA sau sa am firma neaparat?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 13:56, 24 Noiembrie 2012
Ca persoana fizica puteti desfasura activitati economice in baza OUG 44/2008 ,astfel :
- individual si independent,ca PFA ;
- ca intreprinzator titular al unei intreprinderi individuale ;
-ca membru al unei intreprinderi familiale .
Nu este indicat sa alegeti varianta unei firme.Aceasta presupune o evidenta contabila de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Haine in rate! vladut05 vladut05 Buna ziua!M-ar interesa si pe mine ce solutie as avea sa vand haine in rate.Eu sunt din Craiova si fac comenzi pe Eastbay.com si m-am gandit sa fac comenzi in ... (vezi toată discuția)
Pot avea angajati,si cati,incalitate de pfa attila26 attila26 detin un pfa neplatitor tva cod CAEN 4334 si 4339 caruia i-am suspendat activitatea pe 3 ani(sunt inca in perioada de suspendare) si doresc sa incep activitate ... (vezi toată discuția)
Vanzator la i.i. mirela.onciu mirela.onciu Detin o intreprindere individuala prin care desfasor comert cu amanuntul si nu am salariati. Poate si sotul sa vanda in acel magazin? In ce conditii? Ce lege ... (vezi toată discuția)