avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

va rog sa-mi spuneti daca ma pot folosi la divort de unele mesaje din telefonul lui catre prostituate;[ le-am transferat si le pastrez ] multumesc.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:24, 25 Noiembrie 2012
Nu le puteţi folosi în instanţă , deoarece aţi intrat ilegal în mesageria privată a soţului, iar acest lucru contravine legii, putând fi acuzată de comiterea infracţiunii de violare a secretului corespondenţei.
multumesc , era interesant .
In cazul in care vre-una v-ar fi prietena ,v-ar putea ajuta putin,daca ar fi de-acord sa depuna marturie :)
pana la urma cred ca important este sa divortati si nu mai conteaza cum.
de ce sa va legati la cap daca nu va doare ?
mai mult rau va puteti face daca folositi acele mesaje.
important este si cum ati ajuns in posesia acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mesaje furate de pe ym calcium calcium Sotul \" DOAMNEI \" mele ...i-a instalat ..pe laptopul din casa un program numit keyloger.....i-a dat drumul sa ruleze ..si programul a inregistrat toate ... (vezi toată discuția)
Divort, admisibilitate convorbiri messenger ca proba tati_sorin2000 tati_sorin2000 pot folosi ca proba la divort convorbirile de pe messenger intre sotie si amant. deoarece am unele banuieli.Cum se procedeaza si daca sunt legale aceste ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta online costin2016 costin2016 Buna ziua, Fosta mea prietena a reusit sa intre fara consimtamantul meu si fara sa stiu in apartamentul in care locuiesc. Mi-a citit toata corespondenta din ... (vezi toată discuția)