avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Montat horn
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Montat horn

Buna ziua, am si eu nevoie de niste sfaturi.Stau intr-un bloc cu 10 etaje,la etajul 6.Apartamentul este proprietatea mea cu acte. Langa bloc este o centrala termica,ca si-a montat un horn din tabla pe partea cu apartamentul meu,fara sa ma intrebe daca sunt deacord cu acest lucru.Adica este lipit de apartamentul meu, si al celorlati vecini.
Au procedat corect?Ii pot da in judecata si sa le cer chirie,sau sa nu mai platesc caldura?
Va multumesc si astept pareri!!
Cel mai recent răspuns: iuliannegoita , utilizator 15:54, 26 Noiembrie 2012
Chiar si centrala termica pentru a efectua diverse modificari, constructii are nevoie de certificat de urbanism, autorizatie de constructie, etc. care se cer de la primarie. Verificati acolo daca au aprobari, si daca au, si au respectat proiectul nu prea aveti ce le face, cel mult sa va indreptati impotriva primariei care le-a dat "acceptul".
daca primaria le-a dat acceptul sa puna hornul pe peretele apartamentului meu,nu e nici o problema?nu am ce sa le fac?
S-ar putea sa se fi luat deja acceptul de la asociatia de proprietari, si daca primaria le-a dat acceptul(autorizatia de construire), va indreptati impotriva primariei, daca vi se pare ceva ilegal...
blocul in care locuiesc nu are o asociatie de proprietari.nu a intrebat pe niciunul din vecinii mei care stau pe aceea parte unde e montat hornul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sobe pe lemne narcis38 narcis38 buna!locuiesc intr-un bloc cu parter si etaj 1 .iar acest bloc, incalzirea a fost cu centrala pe bloc.dar de 1 an aceasta centrala nu mai exista si mi-am ... (vezi toată discuția)
Tevi neizolate de la termoficare, bune de plata! ce este de facut? allessandra allessandra Ma lovesc de o aceeasi problema de care se lovesc multi proprietari cu centrale si anume: plata fortata pentru niste tevi ce sunt pentru tur si returul ... (vezi toată discuția)
Centrala termica bucurestinr3 bucurestinr3 Buna ziua, Locuiesc la bloc si as vrea sa imi montez o centrala termica electrica de apartament. Puteti va rog sa-mi spuneti daca in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)