avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inlocuire BO in format vechi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inlocuire BO in format vechi

Buna ziua,

Este vorba despre un bilet la ordin scadent peste 5 ani, emis de un partener, care pentru noi reprezinta un element de confort ce va fi scontat de catre o banca. Problema este ca biletul este emis in noiembrie 2008, este in format vechi si nu vreau sa existe vreo discutie cu banca. Vreau sa solicit partenerului inlocuirea acestui BO cu unul in format nou insa nu gasesc nici o norma/hotarare/regulament in temeiul caruia as putea face aceasta solicitare.
Aveti vreo idee?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 2 Februarie 2009
alecsutzu4u, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cent , utilizator 21:33, 5 Februarie 2009
sa fiu sincer... buna credinta nu prea isi mai are locul. Daca v-ati uitat la stiri, in piata e destul de rau. Se pune problema supravietuirii. Asa ca, daca se iveste o bresa am sa o folosesc. Daca pot sa ma creditez amanand plati e exact ce imi doresc. Daca fila CEC este invalida, am sa o inlocuiesc cand am sa consider ca sunt in siguranta. Ramana intrebarea: mai poate fi folosita fila CEC?
Oarecum legat de subiect:
Fila CEC garantie in alb la un contract ce s-a incheiat la 31.12.2008 poate fi decontata azi daca facturile aferente acestui contract au fost emise dupa 08.12.2008? Mai este inselaciune?
Sper sa primesc un raspuns. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare partiala credit axw axw O societate mixta romano-UE are un credit bancar cu garantie prin BO avalizat in nume proprii pe toate asociatii societatii. Asociatii romani au parti sociale ... (vezi toată discuția)
Instrumente de plata model vechi Cent Cent Initial se vehicula ca instrumentele de plata vechi nu pot fi folosite de la o anumita data. Am inteles ca acestea de fapt raman valabile doar ca se deconteaza ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin iliescuelena iliescuelena Ca soc. sunt intrun litigiu cu o alta soc. termen de judecata este anul viitor, cred ca a gasit un bilet la ordin vechi dat in alb. Intrebarea mea este : avea ... (vezi toată discuția)