avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident circulatie soldat cu victima impacare la notar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident circulatie soldat cu victima impacare la notar

Buna ziua. In urma cu un an tatal meu a avut un accident de circulatie acesta accidentand un pieton pe trecerea de pietoni, victima are peste 60 de zile de spitalizare aceasta a depus plangere penala. Intrebarea ar fi daca acum dupa un an ajungem la o intelege prin care victima isi retrage plangerea penala ce se intampla mai departe?
Cel mai recent răspuns: Fratzika , utilizator 21:14, 27 Noiembrie 2012
Acum am aflat ca partea vatamata a ajuns la o intelegere cu societatea de asigurari privind daunele morale si materiale dar intrebarea este: cu spitalizarea ce se intampla cine o sa plateasca asigurarile sau tatal meu? cu partea cu impacarea partilor se pare ca a picat intelegerea deci nu o sa-si retraga plangerea penala.
buna seara ,
da, daca s-a ajuns la o intelegere la sigurator si se va incheia in acest sens o tranzactie va inceta si procesul penal ,conform cpc ,in ce priveste spitalizarea va fi platita tot de asigurator ,
am inteles ca procesul penal va continua oricum doar ca nu mai au nici o pretentie pentru daune morale si materiale din moment ce au primit de la asigurator bani pentru acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto cu victime - parte vinovata ada h ada h Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: O persoana foarte apropiata a comis un accident auto (incalcase linia continua si s-a ciocnit ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu lovire pieton user551 user551 Am fost implicat intr-un accident rutier eu fiind vinovat de producerea acestuia. Mai exact am lovit din spate un autoturism care oprise la trecerea de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier trecere de pietoni F.Bogdan F.Bogdan Am si eu o problema: Tatal meu a accidentat din nefericire o persoana pe trecerea de pietoni in urma cu 2l uni de zile in municipiul Bucuresti, sector 6. ... (vezi toată discuția)