b]DianaPur a scris:
bine!!!atunci sa discutam serios....
Da' de ce? Pana acu' ati facut mişto?
Doamna, daca numar semnele de mirare si alea de-ntrebare din mesajele dvs. imi dau seama de TONUL cu care discutati dvs. de obicei. Aproape ca-mi vine sa-mi astup urechile numai vazandu-va scrisul.
Si daca ma mai uit si la "deosebitu" pe care l-ati scris pe prima pagina (uitand ca, totusi, cu ăsta v-ati facut copilul) imi vine sa zic: vai de sufletul copilului dvs.! Pentru suflete schiloade nu se gasesc proteze. Iar dumneavoastra, iertati-ma ca v-o spun (nefiindu-va vreo prietena ipocrita) nu faceti altceva. Sufletul copilului aceluia care seamana in parte lui tat-său va "memora" ca fiindu-i direct adresate toate acele momente in care va vine dvs. sa-i ziceti "deosebitului" fir-ar el al dracu' (asa cum le-am memorat si eu de la mama).
De dragul copilul dvs. i-ati dat "deosebitului" vreo cafea pe marginea careia sa discutati civilizat: io-te băi, operam fata saptamana asta si sta la tine toata saptamana urmatoare? V-ati gandit vreodata si la o astfel de varianta in afara de varianta de a gasi tertipuri pentru a mai sari vreuna din zilele de vizita? Ia-ncercati. Fara semne de mirare si de-ntrebare. (adica cu tonul si atitudinea potrivita)