avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1794 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general mat aux
Discuție deschisă în Contabilitate în general

mat aux

va rog sa imi spuneti cum inregistrez vanzarea de materie auxiliara ?ca sa fiu mai clara ,avem productie tamplarie lemn si folosim ca materie auxiliara lac ,bait .Unii clienti mai vor sa le dam lac si bait separat pt unele retusuri ,cred.Administratorul factureaza aceasta materie auxiliara dar cu adaos .Din gestiune scoatem pe baza de aviz la pret furnizor dar factura cum o inregistrez pt ca nu este marfa nu am cont de marfuri ci doar materie prima si auxiliara .Nu sunt valori mari dar ce fel de venituri inregistrez sau trebuie sa creez 371 ca sa pot folosi 707 ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:02, 11 Decembrie 2012
Si ce sa facem noi acum? Sa propunem simplificarea acestor inregistrari si folosirea de artificii contabile ;)?

Nu avem cum. Legislatia trebuie respectata:).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie productie book2 book2 Primesc comanda de la pers. fizice intr-un showroom de prezentare pentru executarea unor perdele si draperi , eu comand materialul si execut comanta la ... (vezi toată discuția)
Monografie bar - restaurant AncaUrda AncaUrda Care este monografia contabila si documentele primare pentru o unitate de alimentatie publica Bar – Restaurant care isi organizeaza evidenta stocurilor ... (vezi toată discuția)
Lamuriri monografie restaurant STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua Am urmatoarea situatie: un restaurant vinde mancare s-au facut urm inregistrari: 345 = 711 4193 371 = 345 4193 607 = 371 4193 Am gasit aceste ... (vezi toată discuția)