Am reprezentat pe cineva intr-o cauza in luna octombrie si instanta nu m-a lasat sa pun concluzii cu privire la o exceptie procesuala pt. ca sunt mandatar neavocat
Eu stiu ca aceasta dispozitie este prevazuta in NCPC si din ce stiam eu acesta intra in vigoare in februarie 2013. Gresesc?
Nu mai zic ca instanta sustinea ca nu pot asista reclamantul fara procura, desi reclamantul era in sala si mi-a data prin declaratie verbala in fata instantei mandat.
De abia azi s-a aprobat amanarea intrarii in vigoare a NCPC pana la 15.02.2013... pana la ora asta nu exista publicat in M.Of. actul normativ de amanare a datei de intrare in vigoare a NCPC.
Buna ziua, sa presupunem ca Noul Cod intra in vigoare in februarie 2013 (1 sau 15).
Unui dosar care este deja pe rol i se va aplica Noul sau Vechiul Cod?
Sau cine face aceasta distinctie? Daca intentarii actiunii, data darii sentintei, sau ce alt element?
Procurator?
ContSters40598
Este posibil un mandat dat de o terta persoana neruda unei persoane (nu avocat sau consilier, o persoana oarecare)pt a o reprezenta in instanta ca procurator, ... (vezi toată discuția)
Reprezentare
cristina/BZ
Intr-un litigiu de munca ma poate reprezenta in fata judecatorului un membru al familiei, tatal care nu este calificat ca avocat? Cum si de unde pot obtine o ... (vezi toată discuția)