avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt cazan de tuica - aplicare pedeapsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt cazan de tuica - aplicare pedeapsa

va rog ajutatima cun raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2012
vioarabu, utilizator
Cel mai recent răspuns: vioarabu , utilizator 15:42, 7 Martie 2013
Va ajuta atitudinea sincera, de regret a faptelor comise. Certificatele de nastere arata situatia dvs personala care v-a impins la comiterea acestei fapte.
multumesc si sa stit ca regret dar o sa ma ajute avocatul din oficiu
Poate sa va ajute avocatul din oficiu si sa pledeze foarte bine

Cazul nu este complocat insa trebuie pledat frumos.
multumesc dar am uitat sa spun ca cazanul lam vandut la cupru
Daca ai avut nevoie de bani,normal ca l-ai vandut,spui si tu acolo la tribunal ca ai trei copii incepea scoala, trebuia sa le cumperi haine,rechizite scolare....
Cu cat se mai cumpara un kg de cupru...
Ultima modificare: Luni, 10 Decembrie 2012
Laurentiu-Claudiu, utilizator

Alte discuții în legătură

Avocat din oficiu- infractiune legata de codul rutier georgiana.td georgiana.td Buna ziua . Sotul meu are permisul de conducere suspendat de cca 2 ani , cand lucra ca taximetrist . Pentru ca nici pana acum mu s-a solutionat dosarul , el ... (vezi toată discuția)
Suspendare mihaelaro mihaelaro am un dosar din 2004 la fond am luat 2 ani exec. 2009 ,apel 2 ani exec. 2011 , am facut recurs , primul termen 0ct. 2012 , am inteles de la arhiva la curte si ... (vezi toată discuția)
Furt din locuinte prof81 prof81 Buna ziua! Pentru inceput as vrea sa imi cer scuze daca nu voi reusi sa explic foarte concret cazul pentru care va cer sfatul, dar nu am nici cunostinte ... (vezi toată discuția)