avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt cazan de tuica - aplicare pedeapsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt cazan de tuica - aplicare pedeapsa

va rog ajutatima cun raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2012
vioarabu, utilizator
Cel mai recent răspuns: vioarabu , utilizator 15:42, 7 Martie 2013
Mergeti la arhiva sa va informati.
Puteti suna si avocatul din oficiu dar mai bine mergeti personal la arhiva.
am si eu o intrebare e posibi sa fie oprita alocati copilului pt amenzi ca mi sa oprit alocati de la primarie mau trimi o hrtie in care ne anuntau ca va opri alocatia si de sase luni tot opresc dreptu copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat din oficiu- infractiune legata de codul rutier georgiana.td georgiana.td Buna ziua . Sotul meu are permisul de conducere suspendat de cca 2 ani , cand lucra ca taximetrist . Pentru ca nici pana acum mu s-a solutionat dosarul , el ... (vezi toată discuția)
Suspendare mihaelaro mihaelaro am un dosar din 2004 la fond am luat 2 ani exec. 2009 ,apel 2 ani exec. 2011 , am facut recurs , primul termen 0ct. 2012 , am inteles de la arhiva la curte si ... (vezi toată discuția)
Furt din locuinte prof81 prof81 Buna ziua! Pentru inceput as vrea sa imi cer scuze daca nu voi reusi sa explic foarte concret cazul pentru care va cer sfatul, dar nu am nici cunostinte ... (vezi toată discuția)