Problema ar putea fi aceea ca ar fi intrat prin efractie...in curte...
Aceasta ar fi singura problema majora...
Insa, daca l-a sustras din curte...si nu din casa...are sanse la suspendare...mai ales ca are si copii monori in intretinere...
Ce naiba sa se intample,nu a fost decat un cazan, ce sa iti faca, pacat ca ai luat doar cazanul trebuia sa pleci ceva mai incarcat, zici ca ai familie numeroasa,un cazan dasta de tuica nu tine prea mult de foame,data viitoare sa iei si poarta...
Redevenind seriosi...daca a intrat prin efractie nu este chiar grozava situatia lui...
Insa, ar fi just totusi ca instanta sa ii aplice doar o pedeapsa cu suspendare...
In trecut se furau televizoare si se aplica pedeapsa cu executare.
Si nu era decat un televizor...ne gandim astazi...
Daca veti convinge instanta ca regretati sincer si ca ati inteles ca ati gresit grav sansele la o pedeapsa cu suspendare va cresc...mai ales ca aveti si copii minori in intretinere.
Suspendare
mihaelaro
am un dosar din 2004 la fond am luat 2 ani exec. 2009 ,apel 2 ani exec. 2011 , am facut recurs , primul termen 0ct. 2012 , am inteles de la arhiva la curte si ... (vezi toată discuția)
Furt din locuinte
prof81
Buna ziua! Pentru inceput as vrea sa imi cer scuze daca nu voi reusi sa explic foarte concret cazul pentru care va cer sfatul, dar nu am nici cunostinte ... (vezi toată discuția)