avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa auto

buna seara.am o intrebare cu privire la taxa auto.dupa noua lege data imi pot primi banii inapoi?masina o am din germania si am inmatriculat-o in 2009 in romania cind am platit 1150 euro.cineva mi-a spus ca trebuie sa depun o cerere acolo unde am platit taxa si cu raspunsul lor negativ ca nu imi dau nici un ban inapoi, sa depun dosarul in instanta.
eu unul nu stiu pe cine sa mai cred si legile astea m-au incurcat,nu alta.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters215404 , utilizator 23:58, 10 Decembrie 2012
Taxa se restituie in totalitate doar prin instanta dar ar fi mai bine sa consulti un avocat. Odata cu restituirea taxei ti se va restitui si onorariul platit avocatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare LiviuP13 LiviuP13 La data de 05.01.2010 am achizitionat un autoturism din Belgia . Am platit suma de 3.200 ron conform TAXEI DE POLUARE PENTRU AUTOVEHICULE . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)