avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 169 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Dividente sif2 moldova
Discuție deschisă în Bursa de valori

Dividente sif2 moldova

Buna seara,si va multumim ca existati.Problema mea este:sint cuponara la sif ,si sint plecata din tara de multi ani de aproximativ 14 ani.In acesti ani nu am ridicat dividentele din motive de departare si de costul transportului pina in tara.Am fost trei ani in urma in tara si am trecut si pe la SIF Moldova,care au vorbit cu mine prin citofon,zicindumi ca cu dividentele noastre platesc pensiile batrinilor.Am auzit ca ar exista o lege,si ca dupa 3 ani statul ne confisca dividenteloe.Va rog daca puteti sa imi explicati aceasta lege,si daca mai am posibilitatea de ami recupera dividentele,neridicate in acesti ani?Multumesc anticipat.#-o
Pentru aninuta: luati legatura cu cei de la SIF si dati-le un cont bancar valabil (pe numele dumneavoastra) in care ei sa va vireze banii an de an, la termenul la care ei fac platile dividendelor cuvenite actionarilor.
Ce e din urma, mai vechi de trei ani, asa cum vi s-a spus mai sus, nu mai puteti sa-i ridicati.
Vedeti ca pe langa actiunile la sif-ul unde ati depus cuponul, mai aveti un numar foarte mic de actiuni si la celelalte sif-uri (in total in Romania sunt cinci) de unde mai aveti de ridicat dividende.
Nu inteleg inca de ce imi sint sterse mesajele?Am jignit pe cineva?S-a simtit cineva jignit de mine?Nu am folosit cuvinte urite si jignitoare.Dar poate ca adevarul,doare rau?
Interventie moderator

Deoarece v-ati abatut de la tema propusa, facand referire la hotia generalizata, comentariu denigrator, gratuit si offtopic.

Vi s-a raspuns la intrebare si daca aveati nelamuriri in legatura cu tema trebuia sa intrebati.
Daca pentru dv,sint cinstiti,nu sint la fel si pentru mine.Imi pare rau,si nu imi pare rau!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc in spania si as vrea sa-mi vand actiunile. stefan ion1956 stefan ion1956 eu locuiesc in spania de 22 de ani si asi vrea sa imi iau dividentele de la SIF Oltenia si sa vand doua cupoane(almeu si al sotiei)cu ce pret se vind ... (vezi toată discuția)
Actiuni Carmen1234578 Carmen1234578 Părinții mei au 2 certificate de actionari.in 1996 au cumparat 80 de actiuni la societatea Dezrobirea constanta. Mai valoreaza ceva? Le mai putem vinde in ... (vezi toată discuția)
Cuponiada - cadru legal noiklosa noiklosa Buna ziua, As avea nevoie de cadrul legal pe baza caruia s-a efectuat asa-numita cuponiada din 1993 si 1996. In speta, eu eram plecat din Romania in anii ... (vezi toată discuția)