Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Loc de munca in strainatate - ce e de facut?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Loc de munca in strainatate - ce e de facut?

Buna seara.

Intampin urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi pentru ca nu stiu ce ar trebui sa fac in cazul acesta.

Lucrez la o companie din Romania. Am plecat in timpul concediului de odihna la niste prieteni in Franta, unde am gasit de lucru.

Ce as putea face pentru ca nu vreau sa ma mai intorc in Romania pentru a-mi da demisia?


Ce sfaturi imi puteti da?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:39, 20 Decembrie 2012
Puteti trimite prin posta cu confirmare de primire, cererea dvs de demisie .. sau puteti trimite o cerere de CFP pentru o anumita perioada de timp ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme concediu Augustin07 Augustin07 Daca am zile de concediu , angajatorul are voie sa refuze sa mi-le acorde ? Lucrez la un depozit ca stivuitorist.. in aceasta perioada depozitul nostru nu mai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!sunt in concediu creștere copil din luna martie 2019, ... Onofrei Roxana Onofrei Roxana Bună ziua!sunt in concediu creștere copil din luna martie 2019, copil născut pe 07.01.2019, ar trebui să mă întorc la muncă când copilul împlinește 2 ... (vezi toată discuția)
Abuz elnyy elnyy VA ROG MULT SA MA AJUTATI CU SFATURI LA URMATOARELE INTREBARI. VREAU SA-MI DAU DEMISIA DE LA FIRMA LA CARE LUCREZ PE POSTUL DE VANZATOARE UNDE SANT SI ... (vezi toată discuția)