avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cateva intrebari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cateva intrebari

Buna Seara,

Doresc sa-mi deschid o mica afacere in curierat impreuna cu cativa prieteni. Neavand bani pentru un SRL am optat pentru un SRL-D doar ca am cateva nelamuriri legate de treaba asta. Noi doar ce am terminat liceul, suntem foarte tineri si nu prea a avut cine sa ne indrume.


Ca administrator imi pot da salariu minim pe economie. Adica vreo 700 de lei dari la stat.Din pacate nu am banii acestia, dar am inteles ca pot face un contract de 1- 2 ore si pot plati mai putin. Cam care este suma minima?

- Unde trebuie sa merge pentru a face un asemenea contract?

O alta problema este legata de cea a angajarilor. Exista vreo alta forma de plata a angajatilor fara cea cu salariu minim pe economie? Am citit pe internet despre o alta firma de curierat local care apela in zilele cu multe comenzi la oameni platiti la zi. Poti face lucrul acesta fara sa risti vreo amenda?


Cam atat pe moment. Va multumesc foarte mult si sarbatori fericite la toata lumea
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:44, 25 Decembrie 2012
Astea sunt chestiuni pe care le puteti clarifica cu un contabil!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cea mai mare problema a asociatilor unici ContSters205308 ContSters205308 In cateva zile trebuie sa ridic certificatul asociat SRL de la reg. com. Si ca oricare am inceput sa caut contabil ... cu unul am avut si o intalnire ...Insa ... (vezi toată discuția)
2 salarii, o firma, 1 contract dubios mariusshogun mariusshogun Buna ziua, Lucrez la o multinatinala, reprezentata de un SRL in Romania. La angajare s-a negociat verbal un salariu care apoi a fost impartit in 2 ... (vezi toată discuția)
Remunerare concediu de odihnă Karakarla Karakarla Lucrez la particular cu salariu minim pe economie pe cartea de munca de 3 ani jumate.. Problema este ca nu prea am cum sa iau concediu din cauza ca nu are cine ... (vezi toată discuția)