avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii transmitere revisal online de sarbatori
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

transmitere revisal online de sarbatori

Buna ziua, stie cineva daca exita modificari in ceea ce priveste programul de transmitere online 24/24 in timpul acestor sarbatori 2012. Are legatura cu programul de lucru al bugetarilor sau cu eventuale lucrari de mentenanta la siteul Reges? Din surse neoficiale am informatia (poate proasta, sper) astazi 27 dec este ultima zi de functionare a acestuia, pana de dupa sarbatori ... Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:20, 28 Decembrie 2012
M-am informat la ITM, programul de lucru este normal iar siteul functioneaza in toata aceasta perioada. Multumesc si scuze pentru interventia proasta, rog moderatorii sa stearga acest topic. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme revisal Daliborka Daliborka Buna ziua am o nelamurire am intrat astazi pe reges si mi-a dat urmaotrul mesaj \\"Datorită unor lucrări planificate de mentenanță, în perioada 7 - 8 ... (vezi toată discuția)
Portal anaf Mariralu Mariralu \\"Portalul ANAF nu functioneaza. Va rugam reveniti in cateva minute.\\" Eu tot incerc de circa 200 de minute, nu are nimeni o adresa de la mfinante sau ... (vezi toată discuția)
Listare din registrul de evidenta al salariatilor- reges Georgidani Georgidani As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar ... (vezi toată discuția)