Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale statie ITP
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

statie ITP

Buna ziua,
Am dori sa stim in ce conditii putem sa infiintam o SC care sa aiba ca obiect efectuarea inspectiilor tehnice periodice la autovehicole? Sunt oarecare conditii speciale? Ce aprobari trebuie?

Va multumim.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 16:49, 6 Februarie 2009
Condiţiile speciale sunt cele impuse de RAR (Registrul auto), de la care va trebui să obţineţi şi agreerea.
Societatea se poate infiinta fara probleme.

Mult mai migalos va fi obtinerea autorizatiei de la RAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot transforma un sc in cabinet individual de psihologie? neica neica Buna ziua. Lucrez de 4 ani angajata ca psiholog in cadrul unui SC care presteaza servicii de natura psihologica, mai exact efectueaza testari psihologice ... (vezi toată discuția)
Itp posibil in strainatate ? p64pool p64pool Situatia e urmatoarea : ma aflu in strainatate, in septembrie imi expira ITP-ul si nu stiu cum sa fac sa fiu cu actele in ordine. Stiti care sunt pasii de ... (vezi toată discuția)
Raspundere civila delictuala Dumitru Beniamin Hotea Dumitru Beniamin Hotea As dori sa va cer un sfat . In speta - clientul (persoana juridica ) apeleaza la un service auto pentru a inlocui o piesa a motorului ... (vezi toată discuția)