avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recalcularea alcolemiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recalcularea alcolemiei


Problema mea este urmatoarea:la sfarsitul lui octombrie 2012 am fost oprit,testat cu etilotestul drager,rezultatul 0,45,iar la probele biologice 0.90 iar a doua 0.80.dosarul este la agentul care m a oprit,inca nu a fost inaintat catre procuror.intrebarile ar fi urmatoarele:
1.mai pot cere recalcularea?ce sfaturi imi dati,sa fac sau nu recalcularea?
2.daca rezultatul in urma recalcularii este sub 0,80 scap de dosarul penal?daca procurorul nu tine cont de rezultatul recalcularii cu ce imi poate fi de folos recalcularea,aici ma gandesc la instanta de judecata,sau politistul care se ocupa de dosar,in baza recalcularii sa mi dea NUP,sau propunere de Nup.Va multumesc!
(am mai postat,rog moderatorii sa mute postul daca incalca anumite reguli.)
Cel mai recent răspuns: Cristian1990 , utilizator 11:43, 4 Ianuarie 2013
Nu ati precizat concret la ce interval de la consumarea alcoolului ati fost testat
La valoarea mentionata,se impune sa analizati avantajele unei recalculari ale valorilor alcoolemiei
Concluzia finala apartine procurorului de caz in urma analizarii probelor de la dosar si a raportului politistului
am fost testat cu etilotestul la aprox.2ore de la consum,iar probele de sange la aprox 30 de min dupa oprire,iar proba a doua la o ora fata de prima.
instanta de judecata tine cont de recalculare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan - cam cat ar putea iesi la recalculare? alex_tibi alex_tibi buna ziua la fel ca si multi altii de pe aici am calcat si eu pe bec am fost oprit de politia rutiera dupa ce consumasem aproximativ 2 beri 0,33 ,, am fost ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie stefan_000 stefan_000 Va salut, voi fi scurt si la obiect... In urma recalcularii alcoolemiei, s-a ajuns la rezultatul de 1,50 la mie (sange). asta probabil si din cauza ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie - recalculare johnny25 johnny25 am fost depistat cu 0.42 la aparat etilotest pe 10 ianuarie, am fost la spital unde mi s-au recoltat 2 probe de sange, rezultatul a fost prima proba 1.10 si a ... (vezi toată discuția)