avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie Romana Serba
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie Romana Serba

Cum asi putea sa inregistrez un certificat de casatorie Romana Serba din Italia?Si daca da,unde trebuie sa merg pentru inregistrare?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters274286 , utilizator 15:28, 10 Ianuarie 2013
De ce vreti să înregistrati certificatul de casatorie în Italia?

Certificatul de căsătorie este românesc sau sârb?
Nu am scris in Itali,ci din Italia,daca se poate cunva online?Certificatul de casatorie e sirbesc.Ma refeream,pentru a nu fi necesar sa vin in Romania numai pentru problema asta.Multumesc
mergeti la consulatul Romaniei
Multumesc mult,o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort anagarofita anagarofita #-o Am si eu o problema foarte dificila.IN 1999m-am casatorit in serbia cu un cetatean sirb.am convetuit cu dinsul 8 luni de zile fara sa fi facut buletin s-au ... (vezi toată discuția)
Obtinere carte de identitate pentru cetatean roman stabilit in serbia AnaLuana AnaLuana Buna ziua, Verisoara mea, nascuta in 1962 in Romania, a trait de la varsta de 2 ani in fosta Iugoslavie, actual Serbia. Parintii ei sunt mama romanca, tatal ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt căsătorită cu cetățean sârb din anul 2006. ... Lena 66 Lena 66 Buna ziua! Sunt căsătorită cu cetățean sârb din anul 2006. În urma căsătoriei avem un băiat născut în anul2007 în Elveția. Menționez ca soțul ... (vezi toată discuția)