avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa electrician
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa electrician

sunt electrian autorizat anre grad 1 si lucrez cu contract la o intreprindere ,as dori sa lucrez ocazional [in afara programului] ca pfa electrican intretinere si reparatii as dori sa stiu daca se poate si ce taxe voi plati catre stat multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:40, 8 Ianuarie 2013
Se poate, infiintati PFA sau I.I. cu documentele de calificare la registrul comertului.
Cu actele de la infiintare va veti adresa la finante cu declaratia 220 pentru a va calcula contributia la sanatate si impozitul pentru venitul pe care il declarati dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa cod caen 4321 - impozitare in sistem real - neplatitor de tva Rus-Nicu Rus-Nicu Buna, Doresc sa infiintez un PFA in domeniul instalatielor electrice cod CAEN 4321. La Cluj Napoca pentru CAEN 4321 venitul a fost stabilit la 22300 RON pe ... (vezi toată discuția)
Pfa sau microintreprindere annesis annesis Buna ziua, Am obtinut un certificate ANRE grad I, si as vrea sa imi deschid o firma pentru amenajari interior ( am calificare si de instalator ). Ce este ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl d Marianpruna91 Marianpruna91 Buna Seara!Am nevoie sa imi deschid o mica firma in care sa facturez 3000 ron pe an!:justcuz:Ce imi recomandati sa imi deschid?#-o (vezi toată discuția)