Smart Contab Expert S.R.L. 
	    	Contabil

Smart Contab Expert S.R.L. 
	    	Contabil	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

roxana.petras 
	    	Utilizator

roxana.petras 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 aidu	                   

Am primit decizia, in care au fost retinuti aproape 11 ani vechime, dintre care 5 asimilati (facultate).
Cand am depus dosarul am anexat 1 singura diploma de ... (vezi toată discuția)
	                    aidu	                   

Am primit decizia, in care au fost retinuti aproape 11 ani vechime, dintre care 5 asimilati (facultate).
Cand am depus dosarul am anexat 1 singura diploma de ... (vezi toată discuția)

vulpitza	                   

Buna ziua. Stie cineva daca se pot lua cei 800 Ron pt cresterea copilului daca mi am platit singura contributia la asig de sanatate?Va rog sa ma lamuriti si pe ... (vezi toată discuția)
	                    vulpitza	                   

Buna ziua. Stie cineva daca se pot lua cei 800 Ron pt cresterea copilului daca mi am platit singura contributia la asig de sanatate?Va rog sa ma lamuriti si pe ... (vezi toată discuția)

Ielciu Anca	                   

buna ziua. Am si eu o nelamurire. In cazul in care mama este anul 2 la facultate la zi iar tatal este an terminal tot la zi cu licenta in iunie care dintre ei ... (vezi toată discuția)
	                    Ielciu Anca	                   

buna ziua. Am si eu o nelamurire. In cazul in care mama este anul 2 la facultate la zi iar tatal este an terminal tot la zi cu licenta in iunie care dintre ei ... (vezi toată discuția)