avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie
Discuție deschisă în Executare silită

somatie

va rog sa ma ajutati , am primit o somatie de executare silita pentru un credit pentru care am platit timp de 2 ani ratele dupa care nu am mai putut plati , creditul este facut in 2007 iar in 2010 am facut o reesalonare a creditului pentru ca nu mai puteam plati rata .dinniunie 2010 nu am mai platit iar acum mi-a venit somatie de executare silita . mentionez ca nu sunt angajata nu am nici un venit si nici bunuri imobiliare sa mobile , locuiesc in casa unei matusi iar toate bunurile suntval ei . creditul este facut doar cu buletinul fara coplatitor si fara garanti . va rog frumos sa imi spuneti ce se poate face in acest caz . va multumesc
Cel mai recent răspuns: manole1973 , utilizator 22:48, 21 Ianuarie 2013
multumesc pentru raspuns , dar as vrea sa va mai intreb cum sa procedez pentru ca executorul nu a luat legatura cu mine , eu i-am trimis un meil pe adresa care era scrisa in antentul somatiei si i-am comunicat ca nu am venituri si nici bunuri imobiliare sau mobile , dar nu am primit nici un raspuns , va reog frumos sa imi spuneti ce trebuie sa fac in acest caz . va multumesc
Daca aveti posibilitatea sa platiti conform unui plan de rambursare stabilit de comun acord, luati legatura cu executorul Daca nu, si nu aveti venituri si bunuri, nu prea aveti ce face si nici el nu prea are ce face. Il veti ocntacta cand veti avea venituri.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de executare silita prin poprire si mobiliara adelatuhut adelatuhut Buna ziua! Am contractat un credit in 2008 ,iar din anul 2010 de cand in sistemul bugetar sau intamplat marile reduceri salariale mi-a fost din ce in ce mai ... (vezi toată discuția)
Rata neplatite si somatie de plata krysty30 krysty30 buna seara,am si eu o problema,am facut acum cativa ani o rata la o firma de unde am cumparat ceva in rate,am platit cam jumatate din rate lunare pana am ramas ... (vezi toată discuția)
Executare silita nellirata nellirata In septembrie 2012 am primit o comunicare de la un birou executor judecatoresc prin care eram somata ca in termen de 1 zi sa achit o suma de bani ce reprezenta ... (vezi toată discuția)