avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... institutie bugetara-facturi
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

institutie bugetara-facturi

Buna ziua.V-as ruga sa-mi spuneti daca o institutie bugetara care are inchiriate camere in caminul institutiei (cu contract,bineinteles)trebuie sa emita facturi pentru fiecare camera inchiriata ,lunar.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: flori_c , utilizator 15:40, 22 Ianuarie 2013
Da, trebuie sa emiteti facturi. Facturile emise de dvs sunt documentele prin care va evidentiati in contabilitate obligatia lunara(chiria) a clientilor.
multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie chirie imobil Mariralu Mariralu Buna ziua , Este corecta urmatoarea inregistrare contabila : 461/4111 = 167 5121 = 461/ 4111 Sunt obligata sa emit factura pt ... (vezi toată discuția)
Emtere factura pentru client extern amatei amatei Buna ziua, Sunt PFA si am emis o factura pt un client din UE. Firma respectiva nu imi cere sa le trimit facturi. Exista vreo prevedere legala care sa ma ... (vezi toată discuția)
Asociatie locatari/proprietari facturi bur3bista bur3bista Buna seara, Am o nedumerire si am gasit multe raspunsuri contradictorii asa ca scriu aici. Va rog puteti sa imi spuneti daca o Asociatie de ... (vezi toată discuția)