avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere in barou cu 10 ani vechime
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere in barou cu 10 ani vechime

Se mai poate intra in Barou cu 10 ani vechime in functia de consilier juridic, cu scutire de examen?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 09:56, 22 Februarie 2013
Nu se va reveni la aceasta prevedere, Decanul Baroului Bucuresti a fost ferm din acest punct de vedere chiar saptamana aceasta in cadrul unei prelegeri.
Daca cineva a profesat ca jurist timp de 10 ani inseamna ca poate lua examenul de admitere, daca nu, atunci va trebui sa invete astfel incat sa ii poata promova.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare referitoare la baroul bucuresti andabej andabej Sau, mai bine zis, intrebari: 1. In calitate de consilier juridic definitiv cu peste 5 ani vechime pot intra in Barou ca avocat definitiv, dupa sustinerea ... (vezi toată discuția)
Definitivat avocatura saida saida in situatia in care un consilier juridic are 5 ani vechime neintrerupta, ar putea sustine definitivatul in avocatura? (vezi toată discuția)
Ce vechime trebuie sa aiba un consilier juridic definitiv pentru a intra in barou ca avocat definitiv? monique@ monique@ Cata vechime in profesie trebuie sa aiba un consilier juridic definitiv ( cu examen ) pentru a putea intra in barou cu examen avocat definitiv? (vezi toată discuția)