avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... caut avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

caut avocat

sunt parte intrun dosar de stabilire a succesiunii ajuns la (dupa recurs facut de mine la judecatorie si tribunal)curtea de apel si caut un avocat din iasi care sa ma reprezinte in instanta cu onorariul de succes.cine doreste sa ma reprezinte sa lase un msj si il voi contacta.mentionez faptul ca termenul este pe 30 01 2013 timp in care pot cere o amanare pt angajarea unui aparator.stima
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:09, 26 Ianuarie 2013
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Aveti varianta ,fie sa solicitati oficial baroului local de avocati comunicarea listei avocatilor specializati in speta dvs,fie personal sa faceti studiu de piata direct la instanta
termenul pentru gasirea unui avocat pana la termen este foarte scurt de aceea am apelat la aceasta solutie.nu am crezut ca fac reclama cuiva ci doar sa caut un avocat cu ''onorariu de succes''.multumesc pt intelegere!






Cei mai multi dintre avocati (parerea mea!!!) nu se arunca la onorariu de succes.
Gaseste unul si mergi cu el pana in panzele albe.
Onorariul de succes constă într-o sumă fixă sau variabilă stabilită pentru ca avocatul să obţină un anumit rezultat.
Art. 134 al Statutului profesiei de avocat îi interzice avocatului să practice un onorariu de succes referitor la latura penală a cauzei. În schimb, onorariul de succes poate fi stabilit în funcţie de rezultatul soluţiei pronunţate în legătură cu latura civilă a cauzei.


Este riscant sa pornesti la efortul de a sustine ,a reprezenta si apara interesele clientului cu promisiunea unei solutii care conditioneaza onorariul aferent efortului si timpului alocat ,in conditiile in care solutionarea cauzei,in final revine instantei de judecata
Puteti analiza tabloul consultantilor acestui forum
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare avocat - colaborare pe baza de onorariu de succes danny20164 danny20164 Am actiune in instanta pe fond-civil.Mam reprezentat singur pana acum fiind convins ca esto o cauza usoara.Stiu cum s-au petrecut faptele si am crezut ca este ... (vezi toată discuția)
Daune de la stat,caut avocat interesat oltul oltul daca se dovedeste ca am fost inchis nelegal si am stat in puscarie 38 de zile ce suma pot sa cer de la stat? daca castig procesul civil in fata statului..... ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata de firma de avocati adrian_t10 adrian_t10 Buna ziua. Va solicit o parere pentru o anumita situatie. Imi desfasor activitatea in domeniul constructiilor si in urma cu 4 ani am colaborat cu un ... (vezi toată discuția)