avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Angajare avocat - colaborare pe baza de onorariu de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Angajare avocat - colaborare pe baza de onorariu de succes

Am actiune in instanta pe fond-civil.Mam reprezentat singur pana acum fiind convins ca esto o cauza usoara.Stiu cum s-au petrecut faptele si am crezut ca este mai simplu.Nu stiu de ce e nevoie de atatea termene...Am nevoie de consultanta privind termeni tehnici juridici,etc.Se gaseste un avocat care sa activeze cu onorariu de succes?multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Draghici Cornelia , Avocat 22:28, 18 Martie 2014
Avocatilor le este interzis sa presteze asistenta juridica doar in baza onorariului de succes.
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti studia tabloul consultantilor de pe forum si daca gasiti persoana in localitatea dv,puteti sa il contactati prin mesagerie privata
ce articol de lege.prevede faptul ca nu au voie cu onorariu de succes?partea adversa mi-a declarat ca nu-i pasa ca oricum daca pierde nu plateste avocatului.
Nu am zis ca este interzis onorariul de succes.
Am spus ca este interzisa reprezentarea DOAR in baza unui onorariu de succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare contract asistenta juridica danny20164 danny20164 Am intrebat pe forum in ce conditii pot activa avocatii cu onorariu de succes.Mi s-a raspuns ca \\\\"Avocatilor le este interzis sa presteze asistenta juridica ... (vezi toată discuția)
Caut avocat marinica71 marinica71 sunt parte intrun dosar de stabilire a succesiunii ajuns la (dupa recurs facut de mine la judecatorie si tribunal)curtea de apel si caut un avocat din iasi ... (vezi toată discuția)
Mostenire - plata onorariu avocatial dupa proces mireladolta mireladolta Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti daca pot gasii un avocat care sa ma reprezinte intr-un proces privind o mostenire caruia sa-i achit onorariul si restul ... (vezi toată discuția)