avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna vecinatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna vecinatate

Am o latura a imobilului pe limita proprietatii cu vecinul meu din partea stanga si ramane un calcan inalt peste casa acestuia la care nu pot ajunge decat cu permisiunea acestuia. Doresc sa efectuez reparatii la calcan , am autorizatie de construire pentru reparatii exterioare la intre imobilul , insa vecinul nu imi da voie sa ajung la calcan. Am facut si o somatie in scris, recomandata cu confirmare de primire si nu am primit nici un raspuns. Care este parghia legala de a imi obliga vecinul sa imi permita sa ajung la calcan pentru a face reparatii ?
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 13:15, 28 Ianuarie 2013
Actiune in instanta avand ca obiect obligarea paratului sa permita accesul in vederea efectuarii lucrarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme construire la calcan fighi fighi Buna ziua, In luna Mai a acestui an Primaria Popesti Leordeni a aprobat un Plan Urbanistic Zonal pentru construirea de locuinte cuplate la calcan. In ... (vezi toată discuția)
Construirea unui imobil in spatele casei mele Ionita2205 Ionita2205 Buna ziua! Sunt proprietarul unui imobil din sectorul 2 al Capitalei. In spatele casei mele noul proprietar al terenului doreste sa isi construiasca o casa, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie IancuV IancuV Daca izolez casa cu polistiren de 10 mm casa fiind la strada imi trebuie autorizatie de constructie. (vezi toată discuția)