avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare in funtie de studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare in funtie de studii

Daca eu am terminat facultatea, angajatorul este obligat sa ma angajeze pe studii superioare sau poate si pe studii medii???
Momentan lucrez la o societate in functia de secretara si sunt incadrata pe studii medii, este legal sa iti scrie in CIM nivelul de studii medi chiar daca ai studii superioare???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:37, 29 Ianuarie 2013
Pentru conducatori auto este necesar sa aiba permis de conducere aferent categoriei in care se incadreaza masina care o conduce.

In sectorul bugetar, exista posibilitatea transformarii postului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent de facultate adriana totan adriana totan Buna ziua, As vrea sa stiu si eu ce trebuie sa faca un absolvent de facultate, sau mai bine spus, ca sa i se modifice functia si salariul, ce reguli se ... (vezi toată discuția)
Incadrare carte de munca studii medii in loc de studii superioare catalina2008 catalina2008 Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de incadrarea pe cartea de munca. Lucrez de mai bine de 7 ani si mereu am fost incadrata pe cartea de munca pe un ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariala gabbyy gabbyy Buna ziua, sunt secretara in cadrul unui birou si tocmai mi i s a redus salariul pentru angajat cu studii medii deoarece mi i s a comunicat ca in postul de ... (vezi toată discuția)