avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Studii de licenta la varsta de 25 ani
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Studii de licenta la varsta de 25 ani

Buna ziua.
Am doua intrebari pe care doresc sa vi le adresez.
Prima intrebare: considerati ca este tarziu ca la varsta de 25 ani cineva sa se incscrie la Facultatea de Drept?
A doua intrebare: in cazul in care specializarea "Drept" este facuta in sistem "I.D./ F.R." sunt sanse ca diploma de licenta sa nu fie recunoscuta de anumite institutii?
Multumesc anticipat.
O seara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Kent8d , utilizator 14:36, 30 Ianuarie 2013
1) Eu personal am avut coleg de facultate in varsta de 42 ani, deci aproape dublu varstei dvs. si acum profeseaza ca avocat.
2) Nu conteaza sistemul in care frecventati cursurile, ci acreditatrea facultatii respective, daca diplomele de licenta emise de aceasta sunt recunoscute de ministerul invatamantului.
Nu este tarziu nici la 50 de ani:) sa urmeze o facultate de drept, daca o face cu pasiune si responsabilitate. Conteaza in principal ca Institutia sa fie acreditata,pentru ca diploma sa fie valabila si recunoscuta de Ministerul Invatamantului.
Va multumesc mult pentru raspunsuri.
O zi buna va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! m.am înscris astăzi la facultatea centrul internațional ... IULIANA26. IULIANA26. Bună ziua! M.am înscris astăzi la facultatea Centrul Internațional pentru învățământ Superior \"Tehnoeconomia Europeana\", dar tot astăzi am ... (vezi toată discuția)
Calcularea pensiei chivuana chivuana In cazul in care detin o diploma de licenta, influenteaza calculul pensiei la limita de varsta?Mentionez ca nu am lucrat in domeniul corespunzator diplomei de ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)