Sunt casatorita cu sotul meu de 2 ani si impreuna avem un copil de un an.Am descoperit zilele trecute cateva acte de vanzare-cumparare in care sotul meu este cumparator a patru terenuri si apare ca fiind necasatorit.Noi ne-am casatorit in mai 2007,iar contractele cu pricina sunt semnate si autentificate la notariat in septembrie 2008.Eu habar nu am avut de aceste investitii, sotul meu fiind extrem de secretos in privinta finantelor proprii (chiar si casatorit cu mine tot considera ca banii castigati de el sunt doar ai lui).A mai fost fost casatorit in urma cu 10 ani, iar in urma divortului de prima sa sotie a fost foarte suparat in urma partajului.Probabil s-a gandit ca in urma unui eventual alt divort #-o nu ar trebui sa mai imparta bunurile achizitionate in timpul casatoriei noastre daca declara ca este necasatorit si poate ascunde de mine actele cu pricina.Urat...
Intrebarea mea este urmatoarea :ce pot face eu in acest caz ?In eventualitatea unui divort,fereasca D-zeu, eu ce pot face?!?!Nu mi-a trecut prin cap pana acum ca ne-am putea desparti, dar doar D-zeu stie ce este in capul lui daca recurge la asemenea magarii..Exceptand discutii deschise cu sotul meu in aceasta privinta...este refractar la tot ceea ce presupune venitul propriu.Am trecut cu vederea acest aspect si am incercat sa fim o familie fericita pana acum.Insa atunci cand esti prea bun este normal sa ajungi sa fii luat drept prost.Avem totusi un copil impreuna iar eu sunt sotia sa.
Urmăriţi răspunsurile de mai sus. Depuneţi cerere la CF pentru menţionarea stării civile a proprietarului. Depuneţi o cerere similară la Camera notarilor, cerînd comunicarea ei tuturor birourilor notariale.
Mă va atenţiona Andreea Lisievici: angajaţi un avocat.
PS Mă gîndesc că nu are de ce să mă atenţioneze: nu făceam o pledoarie pro domo. :)
Codul civil
ContSters96930
Este adevarat ca daca ma casatoresc acum,deci ma cunun cu prietenul care il am dupa noul cod civil daca ne despartim el are dreptul la apartamentul meu pe care ... (vezi toată discuția)