avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Cum imi pot recupera banii?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum imi pot recupera banii?

Am dat in imprumut la o "prietena" suma de 1500 de euro acum 9 luni. Am tot asteptat-o dar nu mia dat banii. Ma tot taraganat si acum zice ca imi va da o parte lunar. Eu am nevoie de bani urgent, acestia fiind dintr-un credit platesc rata. Acum ma suna prietenul ei si zice ca no sa vad banii ca nu am acte pe ei. Pot sai mai recuperez?
Cum ? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: safiru , utilizator 10:27, 16 Februarie 2009
Prin actiune in instanta unde va trebui sa faceti dovada ca ati imprumutat-o prin martori, si prin orice alta forma, interogatoriul prietenei, asta in cazul in care nu aveti inscrisuri sub forma de chitanta sau contract imprumut.
am dat imprumut o suma de bani si am facut si un contract la un notar public ,iar data la care trebuia sa imi inapoieze bani a trecut ce pot face in cazul asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta fara inscrisuri doveditoare carmenbn carmenbn Buna ziua.Am urmatoarea problema:o prietena a facut un credit la banca si am convenit sa o ajut platindu-i rata atunci cand ea nu avea bani,sub forma de ... (vezi toată discuția)
Am dat bani in imprumut. ii mai pot recupera? deeaSB deeaSB Am dat bani ( 1500 Euro) in imprumut la o \" prietena\". Acum un an de zile.Banii erau dintr-un credit de nevoi personale. M-a tot dus cu vorba ca mii da, ... (vezi toată discuția)
Imprumut de bani 16011989 16011989 Am imprumutat o suma de 3000 lei de la o persoana cu care m-am inteles sa-i dau o anumita dobanda pe luna. I-am restituit banii 3000, fara alti bani, iar ... (vezi toată discuția)