avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... impozit microintreprinderi
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

impozit microintreprinderi

intreprindere individuala , comert cu amanuntul=D>
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:46, 1 Februarie 2013
Nu aplica impozitul de 3% pentru microintreprinderi pentru ca ea tine contabilitatea in partida simpla si depune declaratia 200.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit sau pe profit ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL care produce soft la comanda. Firma, va fi foarte mica la inceput, cel putin, cu o cifra de afaceri nu prea mare nici ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre intreprindea individuala si microintreprindere OctaTudor OctaTudor Buna ziua As vrea sa imi deschid o forma de organizare si nu ma pot decide care este mai avantajoasa .Intreprinderea individuala sau ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala anca0909 anca0909 Am infiintat o intreprindere individuala neplatitoare de tva cu domeniu de activitate comert online(lenjerii de pat).Intrebarea mea este daca pentru acest tip ... (vezi toată discuția)