In urma unui conflict cu angajatorul am ajuns in instanta si am fost condamnat 2 luni cu suspendare la fond si 6 luni cu suspendare la recurs curte de apel.Consider un abuz,fiindca nu am facut nimic,dar nu s-a tinut cont de nici o proba,s-au luat in cal;cul doar declaratiile unor martori si acelea in contradictoriu.Vreau sa merg mai departe.Se poate oferi cineva sa ma ajute,binenteles contracost, fiindca in avocatul meu nu mai am nici o incredere odata ce sa ajuns aici.
Pentru angajarea unui avocat, puteți alege de pe secțiunea Consultanți.
În privința procesului dvs, este util să cunoașteți că la CEDO nu poate analiza o cauză sub forma unai rejudecări pe extern, nefiind instanță de recurs la nivel european. Astfel de cereri sunt inadmisibile din start.
Ceea ce poate judeca CEDO sunt exclusiv violări ale Convenției Europena și Protocoalelor Adiționale. Pentru omai bună înțelegere a condițiilor de admisibilitate, puteți citi Art. 35 al Convenției - și să vă faceți o părere de principiu asupra lor.
Cedo
covaci112233
daca fratele meu aprimit o condamnare cu suspendare de 2 ani si interdictie de 3 ani,dar el o considera pe nedrept,daca ataca la cedo ce libertati i au fost ... (vezi toată discuția)
Plangere cedo
popescu-sorin
as dori sa fac plangere la cedo dar nu am bani sa platesc un avocat si am inteles ca ar fi organizatii care fac gratuit acest lucru sau cineva care ar face ... (vezi toată discuția)