avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... CUM POT APELA CEDO? MA POATE AJUTA CINEVA?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

CUM POT APELA CEDO? MA POATE AJUTA CINEVA?

In urma unui conflict cu angajatorul am ajuns in instanta si am fost condamnat 2 luni cu suspendare la fond si 6 luni cu suspendare la recurs curte de apel.Consider un abuz,fiindca nu am facut nimic,dar nu s-a tinut cont de nici o proba,s-au luat in cal;cul doar declaratiile unor martori si acelea in contradictoriu.Vreau sa merg mai departe.Se poate oferi cineva sa ma ajute,binenteles contracost, fiindca in avocatul meu nu mai am nici o incredere odata ce sa ajuns aici.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 18:05, 6 Februarie 2013
Stimat forumist,

Pentru angajarea unui avocat, puteți alege de pe secțiunea Consultanți.

În privința procesului dvs, este util să cunoașteți că la CEDO nu poate analiza o cauză sub forma unai rejudecări pe extern, nefiind instanță de recurs la nivel european. Astfel de cereri sunt inadmisibile din start.

Ceea ce poate judeca CEDO sunt exclusiv violări ale Convenției Europena și Protocoalelor Adiționale. Pentru omai bună înțelegere a condițiilor de admisibilitate, puteți citi Art. 35 al Convenției - și să vă faceți o părere de principiu asupra lor.

Cu stimă.
A facut parchetul recurs ,corect? Puteti incerca contestatia in anulare sau revizuirea, numai in cazuri limitativ prevazute de lege.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2013
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo covaci112233 covaci112233 daca fratele meu aprimit o condamnare cu suspendare de 2 ani si interdictie de 3 ani,dar el o considera pe nedrept,daca ataca la cedo ce libertati i au fost ... (vezi toată discuția)
Ce cai de atac am impotriva unei decizii pronuntate de curtea de apel? catalinoctavian catalinoctavian Buna seara , Am o decizie nefavorabila, irevocabila de la cutea de apel. In acest caz ce cai de atac mai am? (vezi toată discuția)
Plangere cedo popescu-sorin popescu-sorin as dori sa fac plangere la cedo dar nu am bani sa platesc un avocat si am inteles ca ar fi organizatii care fac gratuit acest lucru sau cineva care ar face ... (vezi toată discuția)