avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare societate

Am incercat sa intru pe onrc la formalitati sa vad ce trebuie in plus pt constituirea unei SRL a carui asociat unic este pers fiz straina. Stiu ce trebuie pt pers fiz romana insa ma gandesc ca cei straini au un alt statut cu atat mai mult cu cat nu au resedinta in romania. Asadar as dori daca ma pote ajuta cineva cu info. sau daca puteti intra pe site onrc sa-mi trimiteti un copi+paste de acolo
multam fain
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:23, 4 Februarie 2013
stiu unde sa intru, problema e ca nu pot deschide pg nu stiu din ce cauza imi da eroare
Site-ul ONRC este functional, incercati de la un alt terminal ...
Cu privire la o persoana fizica straina care doreste sa dobandeasca calitatea de asociat sau administrator intr-o societate romaneasca, nu este mare diferenta. Se cer aceleasi documente, in plus pentru asociati straini se completeaza anexa nr. 2 (investitia straina), iar declaratia de onorabilitate trebuie sa cuprinda mentiunea ca persoana fizica straina nu are datorii pe teritoriul statului roman.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare al doilea administrator la un srl cosmopolitan cosmopolitan Buna ziua , Ma intereseaza ce pot face pt a adauga un al doilea administrator la firma mea. Am sunat la ONRC si am intrat si pe site-ul lor si am vazut ca tb ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator onrc in forma lunga alinaemi alinaemi Buna, Am mers azi la ANAF sa depun o cerere pt. inregistrare in Registrul Operatorilor Intracomunitari si mi-au cerut \\"Certificat constatator ONRC in forma ... (vezi toată discuția)
Asociat strain Corina Chilom Corina Chilom Buna ziua! Carea sunt diferentele de constituire intre un srl cu asociati romani si srl cu asociati straini? Ma refer la acte necesare constituirii, si poate ... (vezi toată discuția)