avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore supimentare efectuate simbata si duminica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore supimentare efectuate simbata si duminica

Buna ziua,


Am urmatoarea situatie.
Un salariat a efectuat in luna decembrie 8 ore suplimentare simbata si 8 ore de Craciun.
In luna ianuarie, dupa efectuarea pontajelor, salariatul a facut cerere de acordare 16 ore libere platite in contul celor suplimentare efectuate in decembrie.
Daca angajatul a beneficiat in luna ianuarie de zile libere platite, mai are el dreptul la spor de week-wed si de sarbatori legale. multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:53, 11 Februarie 2013
Nu se acorda nimic.
Se acorda ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sarbatorilor legale ce pica simbata si duminica dijmarescu dijmarescu Buna, Este legal daca un angajator alege intre a plati angajatii care lucreaza intr-o zi de sarbatoare legala ce pica sambata sau duminica doar cu spor de ... (vezi toată discuția)
Orele suplimentare Anacrsitina Anacrsitina Sunt confuza total,va rog sa ma ajutati.La un magazin unde sunt 3 vanzatoare,se lucreaza si sambata,prin rotatie.,motiv pentru care salariatele primeau zi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care un angajat presteaza ore suplimentare ... d.nicolin@house-of-communication d.nicolin@house-of-communication Buna ziua, in cazul in care un angajat presteaza ore suplimentare in wekend 8 ore de munca,, pt aceste 8 ore se va acorda liber in termen de 90 zile ... (vezi toată discuția)