avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM la nivel de ramura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM la nivel de ramura

Conform carei legi exista obligativitatea incheierii si respectarii unui ccm la nivel de ramura in defavoarea celui la nivel national?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 10 Februarie 2014
CCM a fost înregistrat la M.M.F.P.S.-S.D.S. sub nr. 59419 din data de 4.12.2012 si publicat în Monitorul Oficial, Partea V nr. 2 din 10.01.2013.
freeelis a scris:

CCM a fost înregistrat la M.M.F.P.S.-S.D.S. sub nr. 59419 din data de 4.12.2012 si publicat în Monitorul Oficial, Partea V nr. 2 din 10.01.2013.

Buna ziua!
Si inca o intrebare...iertata-mi fie ignoranta: acest CCM este minim obligatoriu pentru o societate comerciala cu cod caen 3811 - Colectarea Deseurilor Nepericuloase care are 35 de angajati si vechiul CCM pe unitate a expirat (societatea este SRL cu capital integral de stat - partile sociale sunt detinute de Cosilii Locale)??!
Va multumesc!
Nu este aplicabil decat partilor semnatare. Verificati daca angajatorul dvs se afla printre partile carora se aplica prevederile acestui ccm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca artemita artemita Contractele de munca la nivel de ramura sunt obligatorii pentru unitatile care fac parte din ramura respectiva ? (vezi toată discuția)
Coeficienti de ierarhizare in 2012 anca.d anca.d Buna ziua! Spuneti-mi va rog, avand in vedere ca s-a modificat salariul minim brut pe tara garantat in plata, care sunt coeficientii de ierarhizare in ... (vezi toată discuția)
Ccm constructii GeorgeG GeorgeG Buna ziua! Pentru o societate privata cu activitate in contsructii care vrea sa redacteze un CCM, este obligatoriu, in conditiile actuale, sa tina cont de CCM ... (vezi toată discuția)