Buna ziua. Problema mea e mai diferita putin. Am fost de revelion la o cabana, unde am fost încheiat un contract de mana cu proprietara pe perioada 30.12.2012 – 04.01.2013 nefiind legalizat sau altceva. Pe perioada șederii la cabana s-a spart o usa glisanta de la cabina de dus. Când am predat cabana, proprietarul a venit sa verifice in ce stare am lasat-o si după “control” a spus ca totul e in regula. Însă astăzi după aproape o luna jumătate primesc un telefon de l proprietar cum ca trebuie sa achit dauna produsa atunci. Întrebarea este daca contractul mai are vreo valoare in situatia asta si ce ar putea sa facă proprietarul in cazul in care nu plătesc. Multumesc
Contractul semnat atat de dvs cat si de proprietar dovedeste ca in perioada mentionata ,dvs ati utilizat spatiul si bunurile existente in incinta
Daca nu exista proces verbal de predare primire la momentul intrarii dvs in respectivul spatiu,va fi dificil de sustinut si de probat de catre proprietar deficienta constatata si comunicata dupa parasirea unitatii