avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare contract de munca

Buna ziua,
imi puteti spune va rog daca este posibila modificarea contractului de munca din unul pe perioada nedeterminata cu unul pe perioada determinata de 1 luna? si dupa terminarea acelei luni se poate primi somaj?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:08, 13 Februarie 2013
La data de 18.05.2011 , Codul muncii a fost republicat in Monitorul Oficial nr. 345/ 18.052011 .... il gasiti aici
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca durata determinata vasile13 vasile13 Am fost in somaj 6 luni de zile(am dreptul la un an avand peste 20 de ani vechime) si pentru ca m-am angajat pe litoral cu contract de munca, patronul mi-a ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca lesko lesko In ce conditii conform legii se incheie CIM pe perioada determinata? (vezi toată discuția)
Contractul de munca pe perioada determinata criistiina criistiina In urma cu 3 am incheiat un contract de munca pe o perioada de 3 luni de zile cu 30 de zile proba, dupa cele 3 luni m-au anuntat ca nu-mi mai reinoiesc ... (vezi toată discuția)