avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan - 0.57 etilotest, plata analize, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan - 0.57 etilotest, plata analize, consecinte, pedeapsa

Buna ziua, am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta si pe mine careva, pe data de 03.02.2013 am fost oprit de politia rutiera care au constatat ca am condus sub influenta bauturilor alcolice, mi s-a depistat 0.57 alcol in aerul expirat am fost dus la spitat si mi s-au luat de 2 ori ppobe de sange. cei de acolo mi-au spus ca am sa primesc rezultatele in maxim 3-4 zile de atuncea au trecut deja 10 zile si eu tot nu stiu nimica. puteti sa imi spuneti va rog daca trebuie sa platesc ceva inainte sa imi vina rezultatele si daca am vreo sansa sa ma aleg doar cu suspendarea permisului pe o perioada de 3 luni. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Christian945 , utilizator 06:01, 21 Septembrie 2021
am platit analizele 140 lei acuma astept rezultatele stiti cumva cam pe cand am sa primesc un raspuns? daca rezultatul este peste 0.80 mai am vreo sansa se rezolv cumva ceva? multumesc anticipat
Daca le-ati platit trebuie sa ajunga la politie,in functie de rezultate se poate solicita un calcul retroactiv care are rolul de a stabili valoarea alcoolemiei din momentul depistarii in trafic,acesta va avea la baza aceste rezultate,declaratia dvs in legatura cu consumul, ce ati mancat, etc.Pentru a avea valoare ca si proba conteaza si timpul scurs intre momentul depistarii si momentul primei prelevari.
Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare cum esti tu decat ca eu am avut ceva mai mare alcolemia ..pffff..ce sa zic este foarte greu de tine acuma dar parerea mea la alcolemia ta cu un avocat bun cred adica cred nu spun ca ai sanse sa te scoata sub 0,80 in sange depinde daca ai avocat bun de tot te scoate si ati da sub 0,80 si nu vei mai fi bagat in tribunal adica vei scapa cu permisul suspendat pe 3 luni .dar vamai trece ceva timp ...trebuie sa ai mare rabdare in asa ceva eu am permisul anulat de 2 ani si abia peste 3 luni pot da iar de permis ...tre sa ai rabdare pt ca din greseala ce ai facut ati vei da seama sa nu mai faci asta e tot omu greseste oricum nu ai facut o crima si la alcolemia ta nu este ca la mine ca am avut 1,01 in aer si 2 in sange si tot am scapat necondamnat dar cu permisul anulat .asta e vata merge inainte .pune-ti avocat bun .bafta .
ms Valentin oricum am sa imi iau un avocat bun care sa ma scoata sub 0.80. acuma astept sa vad rezultatul exact care imi vine de la politie dupa care am sa imi caut un avocat.de invatat minte stai linistit ca m-am invatat minte nu o sa se repete oricum. si in cel mai rau caz daca chiar nu pot sa rezolv nimica asta este nu este un capat de tara o fost vina mea si tre sa platesc pentru ea ce sa fac asta este din greseli se invata omu.
Valentin, ce ai vrut sa spui prin "am scapat necondamnat dar cu permisul anulat"? Potrivit O.U.G. 195/2002, permisul de conducere se anuleaza ca urmare a rămânerii definitive a unei hotărâri judecătoreşti de condamnare...
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2013
ralu2911, utilizator

Alte discuții în legătură

Dosar penal alcool emilianhr emilianhr Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)
Help!!! e posibil sa`mi faca dosar penal? lode123 lode123 salut!!! am o ingrijorare si va rog sa ma lamuriti:( am condus masina sub influenta bauturilor alcolice si am facut accident, f putin am avariat masinile... a ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie - recalculare johnny25 johnny25 am fost depistat cu 0.42 la aparat etilotest pe 10 ianuarie, am fost la spital unde mi s-au recoltat 2 probe de sange, rezultatul a fost prima proba 1.10 si a ... (vezi toată discuția)