avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROGRAM DE LUCRU DE NOAPTE - Documente si pontaje ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROGRAM DE LUCRU DE NOAPTE - Documente si pontaje ?

Lucrez de curind intr-o firma de prelucrare a cauciucului, si ma ocup pe linga problemele economice si de problemele de personal.Ma intereseaza sa stiu daca pot pentru personalul care lucreaza in schimbul de noapte sa le reduc timpul de munca cu o ora, dar salariul sa ramina acelasi.Am inteles ca daca incepi lucrul de noapte, trebuie sa anunti ITM, printr-o adresa ( ce trebuie sa contina habar nu am ca nu-mi spune nimeni de la ITM ).Deasemenea ma intereseaza ce alte documente mai trebuiesc intocmite pentru schimbul de noapte, vis-a-vis de personal.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: sara mihu , utilizator 10:23, 11 Octombrie 2011
Se depune la registratura din Radu Voda aceasta notificare ... nu se cere nicio calitate a persoanei care depune aceasta notificare ...
freeelis a scris:

Se depune la registratura din Radu Voda aceasta notificare ... nu se cere nicio calitate a persoanei care depune aceasta notificare ...


Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sporului de noapte Glock Glock Salut, precizez ca CIM este de 8 ore/zi, ture inegale in care nu se specifica ca se lucreaza si in ture de noapte (plus ca se lucreaza si in zile libere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mama mea lucrează ca asistentă medicală în ture ... Anon2001 Anon2001 Buna ziua. Mama mea lucrează ca asistentă medicală în ture de 12 ore cu 24 de ore de repaus de mai mulți ani. În ultima tură de noapte (de la 19:00 ... (vezi toată discuția)
Soferi de tir tudorache_anca2000 tudorache_anca2000 cum se procedeaza in cazul unui sofer de tir la pontarea lui?pe cine am intrebat nu mi- a dat nici un raspuns clar sa imi zica de la un cap la altul cum se ... (vezi toată discuția)