avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

microintreprindere

La o microintreprindere cheltuielile cu reclama si publicitatea sunt plafonate ,tinand cont ca se plateste 3% impozit la cifra de afaceri trimestriala. nu,16% la diferenta dintre venituri si cheltuieli.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 07:07, 14 Februarie 2013
Nu, nu sunt plafonate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit sau impozit venit microintreprindere abaflor98 abaflor98 Un SRL care in 2011 a optat pentru impozit pe profit are la 31.12.2012 cifra de afaceri mai mica de 65000eur. Daca in anul 2013 realizeaza o cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza impozitul pe venit si impozitul pe profit ? distribution distribution Buna ziua! Imi puteti explica cum se calculeaza impozitul pe venit, impozitul pe profit si dividendele? Sa luam un exemplu pentru a putea intelege mai ... (vezi toată discuția)
Depasire cifra de afaceri victor_gomm victor_gomm Buna ziua, In 2012 am avut o cifra de afaceri sub 65,000 mii euro si incepand cu febr.2013 am fost obligat sa trec la sistemul de impozitare de 3%,ce o sa ... (vezi toată discuția)