avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... este infractiune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

este infractiune?

daca un copil sufera in timpul orelor de scoala un traumatism craniocerebral cu contuzie pt care a avut nevoie de 8 zile de ingrijire medicale, in timp ce invatatoarea nu se afla in clasa si nu anunta parintilor incidentul, se intrunesc elementele constitutive ale infractiunii de neglijenta in serviciu sau vatamare corporala din culpa?
Cel mai recent răspuns: ginaenache , utilizator 09:49, 18 Februarie 2013
Sfatul meu: discutati cu profesoara si organizati o intalnire cu parintii, aflati cauzele care genereaza un astfel de tip de comportament (puteti implica chiar si un psiholog din afara sau psihologul scolii, daca exista) si incercati sa rezolvati probleme care genereaza violenta. Din punctul meu de vedere, asta ar fi actiunea care ar trebui urmata, pentru a putea face tot posibilul sa educati copii si sa nu se mai repete astfel de fapte sau fapte chiar mai grave! Si sa nu uitam un amanunt esential: copii se poarta in mediul lor dupa modelul pe care il vad in mediul adultilor!!!
aceste faze au fost parcuse. ceea ce constat este ca nu se intelege gravitatea faptei:copilul a stat cateva ore cu capul spart la scoala. i-a curs sange si avea gaura efectiv. va imaginati ce urmari poate avea o lovitura la cap?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire profesor anaililenache anaililenache Ce sesozare sau cui ar trebui să mă adresez pentru faptul că atunci când citeam o povestioară,un copil de clasa a II-a m-a lovit cu o minge în faţă? (vezi toată discuția)
Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)
Accident la scoala in tipul pauzei miki78sandu miki78sandu am o problema grava cu copilul meu, a fost accidentat la ochi de un un copil in timp ce si lua masa in curtea scolii sub un copac.Accidentul a fost atat de ... (vezi toată discuția)