avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa pentru marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa pentru marturie mincinoasa

Ce pedeapsa i se aplica unei persoane care ulterior se dovedeste ca a depus marturie mincinoasa?Va adresez aceasta intrebare pentru ca as vrea sa deschid actiune de judecata personelor care au depus marturie mincinoasa
Cel mai recent răspuns: henrimm , utilizator 20:15, 11 Aprilie 2018
Dvs va ganditi la pedeapsa pentru savarsirea infractiunii de marturie mincinoasa dar va ganditi in cate cazuri au fost trimisi in judecata la nivelul jud. Olt, va spun eu...in ultimiii 5-6 ani nu am vazut mai mult de 2-3 dosare, care, la final s au solutionat cu suspendare.
Un avocat bun v-ar scapa de toate neplăcerile eventuale care le aveţi.
Bafta!
Da tin sa va multumesc tuturor pentru aceste indicatii foarte pretioase pentru ca am prins curaj domnilor o sa cer audienta la domnul ministrul de justitie sa cer stramutarea acestui dosar pentru ca in cazul meu nu vad alta solutie.
Si referitor la ce spuneti dumneavoastra domnule avocat ICESPACE 27nu eu am neplaceri.Pe mine ma interesat pedeapsa pentru marturie mincinoasa pentru ca avocatul meu mi-a spus ca o sa deschidem alta actiune de judecata pentru marturie mincinoasa.
ce i se poate intampla unei persoane care vrea sa retraga marturia tinand cont ca vinovatii sunt in arest preventiv ???va rog ajutati-ma
Adica sa-si schimbe declaratia.
Inseamna ca o sa fie acuzata de marturie mincinoasa.
Intradevar o sa fie cercetatasub aspectul infractiunii de marturie mincinoasa, dar in practica dosarele de marturie mincinoasa nu sunt trimise spre judecata in instanta si de obicei se aplica o amenda administrativa.

Alte discuții în legătură

Marturie mihaela89 mihaela89 am si eu o intrebare....care sunt sansele ca o persoana care a depus marturie mincinoasa sa scape fara inchisoare??? si ce ar trebui sa faca?? sa isi retraga ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa jeneta jeneta ce se poate intampla daca te gaseste cu marturie mincinoasa si nu iti retragi plangerea poate sa te aresteze? (vezi toată discuția)
Martor - marturie mincinosa xuser xuser Pe scurt: vin 5 sa ma bata. Politia il prinde pe unul iar ala cheama ,sa zicem, pe 2 dintre complici ca martori (mincinosi evident). Daca din martori devin ... (vezi toată discuția)