avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Plagiat
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Plagiat

Se poate acuza cu plagiat un student, care a predat o lucrare de seminar cu un an in urma? Profesorul nu a sesizat acest fapt la predare, si a acordat o nota. Precizez, ca intre timp studentul si-a sustinut examenul de licenta cu succes. Se poate acuza cu plagiat? Daca da, cine poate formula acuzarea, si ce consecinte poate avea (ex. retragerea diplomei de licenta)?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:46, 20 Februarie 2013
Plagiatul poate fi sanctionat conform cartei universitatii si codului de etic al universitatii. Pentru asta trebuie sa cititi aceste documente si vedea ce spun ele despre consecintele plagiatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagiat lucrare de disertatie nastaseanamaria nastaseanamaria Buna ziua. Ieri trebuia sa-mi sustin lucrarea de disertatie. In schimb, fara a exista o lista initiala cu persoanele care sunt respinse pe motiv de plagiat, ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum sa fac/ studii superioare AdisA AdisA Buna seara. Sunt absolventa de facultate dar nu stiu cum sa scap de acest titlu si am sa va expun motivele: 1. 80% din profesorat hartuiau studentii iar in ... (vezi toată discuția)